Maailman vegaanipäivän tapahtumia Turussa 1.11.16

Avokadopaikka on suomalainen, mutta vielä erityisesti turkulainen vegaaniruokablogi ja siksi kirjoitan mielelläni Turun alueen vegaaniuutisista ja -tapahtumista.

No nyt on kuulkaa semmonen jymyuutispommi, ettei mitään järkee! Tiistaina 1.11. on nimittäin Maailman vegaanipäivä eli World Vegan Day 2016, minkä kunniaksi Turussakin tapahtuu siistejä juttuja. Muistatteko, kun hehkutin aiemmassa postauksessani Tikitakia? Ajattelit ehkä, että se on vähän liian kaukana, millähän bussilla sinne oikein pääsis..

Noh, tiistaina Tikitak tulee Forumiin Vegekauppaan myymään vegaanipizzaa ja vegaanisia hampurilaisia! Jos ehdit jo syödä tai jos vain kahvi- ja kakkuhammasta kolottaa, niin Vegekaupan takahuoneessa sijaitsevassa Turun eläinoikeuskeskuksessa Oikeutta Eläimille Turku myy kahvia ynnä vegaanista juustokakkua. Tapahtuman koko tuotto ohjataan Eläinsuojelukeskus Tuulispäälle, eli jälleen ollaan eläinten asialla. ❤

Lisäksi lemppariravintolani Roots Kitchenin koko viikon ruokalista on vegaaninen (!) ja tiistaina tässä Turun Kauppahallin parhaassa ruokapaikassa voi nautiskella klo 11-17.30 välillä kolmen ruokalajin vegaanimenun 12 eurolla. Jep, luit oikein. Ei huono, vai mitä? Itsehän aion syödä tiistaina mm. kaiken.

Kyll o etenki ens viikol niimpal kiva olla tääll Turus! Kuka lähtee mun kanssa syömään? 😉

Vegekaupan tapahtuma Facebookissa
Roots Kitchenin tapahtuma Facebookissa

Ps. Turkulainen opiskelijalukija, muista myös TYYn Kehy- ja Ympäristösiipien Sipsikaljavegaani Sitzparty eli Sipsikaljavegaanisitsit 16.11! Kyllä nyt saa omasta Alma materistaan ja etenkin TYYn Siivistä olla hemmetin ylpeä! Ensin vegaaninen viininmaistelu ja nyt vielä vegaanisitsit. Go go go, ihanat! ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s