Asioita, jotka saavat blogin päivittymään harvemmin

Moi taas ja mukavaa vuoden alkua! 🙂

Olette saattaneet huomata, ettei blogi ole päivittynyt viime kuukausina ollenkaan. Sori siitä! Ällös huoli, lukija-hyvä: en suinkaan ole radiohiljaisuudesta huolimatta päättänyt lopettaa blogin kirjoittamista. Aika on ainoastaan ollut kortilla: olen kirjoittanut opinnäytetyötäni sanalla sanoen intensiivisesti ja blogi on ollut sen vuoksi tauolla.

Huvikseen kirjoittaminen on hankalaa, jos aivot tuuttaavat ilmoille tutkimusideoita toinen toisensa perään siinä määrin, että aihe on mielessä aamusta iltaan – ja joskus satunnaisesti myös kolmelta aamuyöllä. Nyt kandi on kuitenkin valmis ja palautettu, joten vapaa-aikaa on enemmän ja sitä riittää myös ruokaharrastukseen ja blogijuttuihin. Jee!

Kirjoitusurakan aikana tuli noudatettua melkoista sipsikaljavegaani-dieettiä (ilman kaljaa, tosin): arkista polttoainettani olivat monenlaisten itse kiireessä tehtyjen epämääräisten mössöjen lisäksi mm. Saarioisen vegeroiskeläpät, Hesburgerin kasvistortillat ja Jokaiselle-perunalaatikot: oodi 2010-luvun hyvänmakuiselle vegaaniselle valmisruoalle ja pikaruoalle!

Mitä itse tehtyihin ruokalajeihin tulee, niin onnistuneimmista annoksista ei ole näiden leveysasteiden tämänhetkisen valon määrän huomioiden kovinkaan fotogeenisia kuvia saanut ja koska vierastan kuvattomia reseptipäivityksiä (nätti kuvituskuva on puoli ruokaa!), olen päättänyt säästää reseptien julkaisut myöhempään ajankohtaan. Onnistuneita aamiaiskuvia on onneksi kertynyt jokunen. 🙂

Valmistelen tässä juuri vuoden 2016 vegaaniruokaelämyksiin ja -muistoihin liittyvää koostetta – ja sitten on tietysti vajaan parin viikon päässä häämöttävät Suomen ensimmäiset Vegemessut, joista on luonnollisesti pakko kirjoittaa ennen ja jälkeen tapahtuman. Iik, kuin siistiä!

Monenlaista herkkua on siis luvassa, joten pysykäätten valppaina.

❤ ,
Pihla

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s